Ik heb me volgens mij ooit weleens geregistreerd als insider, toen ik nog een Windows 10 Mobile telefoon had. Wel raar dat er gewoon twee compleet verschillende items van zijn, dan. Het weglaten van drag & drop op de taakbalk is alsof ssleay32.dll ontbreekt je nieuwe PC opeens enkel een zwart-wit scherm heeft. Dat gaat voor mij echt geen verschil maken. Het is winter dus heb ik een trui aan, of een vest of … Moet je al het weer altijd 100% weten de hele dag ?

  • Het is winter dus heb ik een trui aan, of een vest of …
  • Maar toch, als het kan ben ik wel over naar Linux hoor.
  • Wat mij betreft is dat het enige alternatief voor visual studio.
  • Deze open je door op een fysiek knopje te drukken die aan de voor- of achterkant van je monitor zit.

Het is jammer dat er zoveel apps afhankelijk zijn van google services. Als .apk-files in Windows wel kunnen maar niet met google services, dan komen er hopelijk wat meer apps die zich daar niet afhankelijk van maken.

Voor mij niet maar goed kan het wel begrijpen, ken er op werk ook een aantal die hem aan de zijkant hebben. Dan sla ik windows 11 nog over vooralsnog. Dat zijn functies die men gewoon «nodig» heeft. Inderdaad je kan eigenlijk niks je krijgt alleen taskbar settings, en je wordt settings menu in gegooid. Samen met Start11, heb je een tijdelijke oplossing. Zoek beter en je kan het gewoon ‘gratis’ in Windows zelf aanpassen. Nog steeds niet de optie om de taakbalk aan de linkerkant te plaatsen?

Buiten Windows 7 Om Upgraden Naar Windows 10

Waarschijnlijk zegt het meer over de werkomstandigheden van de mensen die het OS maken. Dat zie ik ook wel als in naar buiten kijk, of in de weer app van de mobiel. Waarom wil elk OS mij vertellen wat voor weer het is? Ik kijk naar buiten en kan dat prima zelf zien… Windows Nano, ondertussen al weer afgevoerd geloof ik, was toch echt nog altijd Windows onder de motorkap hoor.

Hoe Je Achtergrond Aanpassen Met Je Eigen Afbeelding In Microsoft Teams?

Drag & drop zal zeker wel weer terug komen, maar dat is belangen na niet zo simpel om te maken als dat veel mensen hier lijken te denken. Wel heeft microsoft al enige jaren een aantal eigen producten beschikbaar onder linux.

Alleen nog door rechts te klikken op de start button, en niet willekeurig meer ergens rechts op de taakbalk. Moet wel zeggen dat ik door Carlos0_0’s opmerking nog wat huiveriger geworden ben voor W11 – geen rechtsklik op de taakbalk voor fatsoenlijke instellingen meer? Ik denk dat W10 hier nog wel even blijft draaien op mijn machine’s dan… Ik werk zelf voor een aantal grote primair onderwijs besturen in het zuiden van het land, waarbij wij de ict verzorgen – de hoeveelheid klachten over die «news and interests» app is niet van de lucht.